Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven…

Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven…

13 maart ging Lisette Verhoeven voor de prik. Het AstraZeneca vaccin viel haar ten deel en dat terwijl en toch al de nodige ophef was in naburige landen rondom trombose bij jonge vrouwen. Lisette studeert Archeologie maar werkt ook parttime in een verzorgingstehuis met ouderen. Ze nam het vaccin voor hen maar besefte niet dat het haar eigen leven zou verwoesten. Ruim een week later kreeg ze een hersenbloeding waardoor ze op de IC belandde en lange tijd niet meer kon lopen. Dat gaat inmiddels weer redelijk maar haar mobiliteit aan de linkerzijde van haar lijf is miniem. Zo kan ze haar linkerhand niet meer gebruiken en vreest ze voor haar toekomst.

Verdrietig

Programmamaker Flavio Pasquino bezocht Lisette in haar ouderlijk huis in Eindhoven en maakte een portret van de 28 jarige, die de wanhoop nabij is. Haar grote passies, zilversmeden en sieraden maken zal ze mogelijk nooit meer kunnen uitvoeren en dat maakt haar intens verdrietig.

Ouders

Door de weeks revalideert ze in een kliniek maar in de weekenden is ze bij haar ouders, Huub en Riëtte Verhoeven die speciaal voor deze uitzending naar de blckbx studio kwamen om hun verhaal te doen en te reflecteren op de reportage die we maakten over hun dochter.

Misleidende Campagne

Riëtte: “Heel die campagne, je doet het voor een ander, vind ik erg misleidend. Je kunt nog steeds anderen besmetten. Dus ja…je doet het voor een ander is leuk, maar kijk eens hoe Lisette er nu aan toe is”.

Juridische Implicaties

Volgende week volgt deel 2 waarin we de juridische implicaties gaan bespreken met twee advocaten, een voormalige GGD directeur en een huisarts. De vraag is namelijk…wie is aansprakelijk voor de schade die Lisette nu heeft opgelopen? Volgens de landsadvocaat – die 24 februari – een uitspraak deed – is dat de arts onder wiens BIG nummer er die dag geprikt wordt en daarmee zullen vragen rondom “imformed consent”, de “eed van hippocrates” oftewel de artse-eed en de “Code van Neurenberg” zeker ter tafel komen.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

21 thoughts on “Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven…

 1. Allemaal het gevolg van (individueel?) kuddegedrag.
  Prikken in je armen, dan hoor je er helemaal bij.
  Ik ben radicaal individualist. Ongeteste rotzooi gebruik ik wel in het weekend, dankje.

 2. Heb spijt een vaccinatie te nemen maar moest ivm topsport. Meteen na het vaccin bijwerkingen. Waarom draaien jullie thank you van alanis is dat niet behoorlijk beledigend jegens deze gedupeerde schoonheid en alle anderen

 3. De griepprik neem je ook niet voor een ander.
  Na de 2 vaccinaties die ik hier in het verpleeghuis waar ik woon heb gehad. Heb daarna neuropathie gekregen

 4. Ongelooflijk dat mensen geen verhaal halen bij de gene die dit gif hebben ingespoten of bij die die opdracht gaven zoals Rutte en Jonge !!!!!!!

 5. Sterkte Lisette. Het kartel heeft beroep gedaan op uw medeleven en menselijkheid en hier kwalijk ernstig misbruik van gemaakt. Ik hoop dat u zich weer volledig hersteld terug vindt in de nabije toekomst.

 6. Wie de overheid vertrouwt, is blind voor de geschiedenis. De overheid heeft nog nooit iets goeds betekend voor de gewone man/vrouw. Slinkse slangen en ratten dat het zijn.

 7. Lieve Lisette, God gebruikt alles medewerkend ten goede. Als je op youtube 'een willekeurige ziekte' en 'jesus' intypt zie je over de hele wereld mensen die genezen zijn door Jezus. Tom de Wal heeft in Nederland genezingsdiensten. Nick Vujucic kan je denk ik ook super goed bemoedigen. Je leven kan mooier en zinvoller worden, dan het leven van iemand met een gezond lichaam. Zoek Jezus en Hij gaat het voor je doen! Hij gaat je een prachtig mooie toekomst geven!!! Met God is alles mogelijk!!!

 8. HET IS PFIZER MODERNA WHO MAFFIA DIE BEPALEN? VALNEVA IS GOED NET ALS GRIEPSUIT! DIE BEWEZEN HEEFT NA 70 JAAR ZIJN WERKING!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT