Welkom op Vaccin Meldpunt!

Welkom op VACCIN MELDPUNT!

Doordat het COVID-vaccin door verschillende ontwikkelaars in een rap tempo is ontwikkeld en is toegediend, kan het mogelijk zijn dat u last krijg van diverse bijwerkingen. Zo melden wij in 2020. NU anno 2023 is het erger gebleken dan verwacht en door belanghebbers ontkent uiteraard. Dit is wellicht de meest spraakmakende video hierover met keiharde bewijzen die niemand meer kan ontkennen zonder te liegen.

Bekijk DEZE vaak gecensureerde video, waarin vooraanstaande artsen in de VS ernstig waarschuwen voor wat er gaande is omtrent ‘covid’.

Vaccinmeldpunt is bedoeld om verhalen of -kennis over vaccinaties te delen. Veel verhalen komen helaas niet in de media. Aangezien betrokkenen toch hun ervaring willen delen, bieden wij u de mogelijkheid uw verhaal de wereld in te brengen. Ook is dit platform bedoeld om mensen te informeren naar de bij ons bekende vaccin bijwerkingen.

Belangrijkste video van dit moment:

 

 

Nederlandse Ondertiteling:

 

Belangrijke toespraak dr. Carrie Madej arts te Atlanta Georgia gespecialiseerd in osteopathie:

 

Dit platform is bedoeld voor:

  • Kennis te delen over de bijwerkingen of schade door vaccinaties.

  • U te informeren over de bijwerkingen of schade door vaccinaties.

  • Artsen/zorgpersoneel die hun bevindingen (anoniem) willen delen.

  • Op een nette manier te discussiĆ«ren over vaccinatie(schade).

Respect is de kernwaarde op deze site. In onze samenleving heeft iedereen zijn eigen mening over vaccinaties. Onrespectvol gedrag wordt niet getolereerd op onze site, evenals informatie die geen verband heeft met vaccinatie(schade).

Om te registreren maakt het niet uit wat uw mening is, of welk beroep u uitvoert. Wij zijn van mening dat de waarheid over de betrouwbaarheid, de veiligheid en de werking van het COVID-vaccin gedurende de tijd in kaart gebracht kan worden.

Iedereen kan en mag zijn waarheid delen op onze website! Moderators zullen altijd naar eer en geweten handelen. Bewust misinformatie of leugens verspreiden resulteert in een waarschuwing of een ban. Als u met feiten komt, onderbouw het dan met diverse (wetenschappelijke) artikelen of bronnen.

TEAM VACCIN MELDPUNT

 

GA NAAR FORUM

VACCINATIE MELDPUNT