Vaccinatieslachtoffers vechten voor erkenning van ernstige bijwerkingen

Vaccinatieslachtoffers vechten voor erkenning van ernstige bijwerkingen

van de honderden miljoenen gevaccineerden in de EU krijgt een deel last van ernstige bijwerkingen. Door het gebrek aan contactpunten en therapiemogelijkheden voelen zij zich in de steek gelaten. Daarom vechten ze voor erkenning.
De 34-jarige Pascal Mertens heeft sinds zijn coronaprik een rollator nodig om te lopen en hij is nauwelijks in staat om zonder begeleiding zijn woning te verlaten. Hij is in verschillende klinieken onderzocht, maar geen enkele arts wilde een diagnose stellen die rechtstreeks verband houdt met de vaccinatie. Hij hoopt daarom geholpen te kunnen worden in het academisch ziekenhuis van Marburg, waar dr. Bernd Schieffer het eerste in heel Duitsland gevestigde therapiecentrum leidt voor mensen die getroffen zijn door het zogenaamde post-vac-syndroom.
Tamara Retzlaff is een van de patiënten van dr. Schieffer. De 28-jarige moest haar baan als centrummanager in Rottweil opgeven, nadat ze maandenlang met bijwerkingen van het coronavaccin had geworsteld. Omdat ze zich niet wilde neerleggen bij haar hulpeloosheid, richtte ze het eerste landelijke zelfhulpnetwerk op voor mensen die lijden aan het post-vac-syndroom. Retzlaff eist dat mogelijke langetermijncomplicaties van de vaccinatie onmiddellijk worden erkend en dat het onderzoek ernaar wordt gefinancierd, in plaats van gedwarsboomd.

2 thoughts on “Vaccinatieslachtoffers vechten voor erkenning van ernstige bijwerkingen

  1. BELANGRIJKE INFORMATIE IS TE VERKRIJGEN OP YOU TUBE CHANNEL VAN JOHN CAMPBELL…HIJ WAS HOOFD VACCINATIE ENGELAND VAN VOOR DE CORONA TIJD EN EEN ZEER GROOT STATISTICUS…HIJ HEEFT ZEER VEEL INFORMATIE…DOE ER JE VOORDEEL…BEDANKJE VOOR DIT UITGEBRACHTE FILMPJE SHOWNIEUWS…EEN GEDEELTE VAN OVERSTERFTE KOMT NAMELIJK DOOR VERKEERDE HANDELING TIJDENS VACCINEREN…DOE ER JE VOORDEEL MEE…CAMPBELL IS ECHT EEN GROOTHEID IN DEZE MATERIE….GEEN COMPLOTTHEORIEËN…SUCCES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT