Vaccinatiecampagne kabinet leugen: ‘Het is bijna misdadig!’

‘Vaccineren doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor je oma.’ Hugo de Jonge riep het regelmatig, maar nu blijkt dit alles te zijn gebaseerd op niets. Niemand wist namelijk of het coronavaccin ook de verspreiding van het virus zou remmen. #pownews #slijptol #vaccin

🚨 Steun PowNed, word lid: https://www.helpmee.tv

⭐ Ontdek meer van PowNed op onze website en socials!

► Website: https://www.powned.tv
► Facebook: https://www.fb.com/OmroepPowNed
► Instagram: http://www.instagram.com/omroeppowned
► TikTok: https://www.tiktok.com/@omroeppownedofficial
► Twitter: http://www.twitter.com/powned

📨 Tip voor de redactie? Mail naar redactie@powned.tv

26 thoughts on “Vaccinatiecampagne kabinet leugen: ‘Het is bijna misdadig!’

 1. De gezondheid autoriteit van Florida heeft erop aangedrongen en een sterk negatief advies gegeven dat mannen tussen de 18 en 39 jaar zich niet moeten laten vaccineren wegens de kans op ernstige hartaandoeningen. Terwijl de Amerikaanse overheid d.d. 23 maart 2023 de niet Amerikaan verplicht zich te laten vaccineren als hij Amerika binnenkomt. Nou mensen je moet wel erg dom zijn als je nu nog geloofd in het zaligmakende vaccin. Het vaccin is een wapen van onderdrukking geworden en de vraag is hoe lang mensen zich zullen blijven drogeren met deze troep waar miljarden in omgaan.

 2. Op 14 maart 2023 is al wetenschappelijk aangetoond dat Vaccinatie vrijwel niet beschermd en de restricties die daarop betrekking hebben zijn absurd. Het bewijs is daar: Alle niet Amerikanen moeten zich laten vaccineren bij binnenkomst in Amerika. Een Amerikaan die in Europa woont hoeft dat niet, ook een aangetrouwde partner hoeft dat niet. Dit staat precies in de Covid Regels van de Ambassade. Conclusie is dat het virus onderscheidt maakt tussen een Amerikaan en een niet Amerikaan, absurd maar helaas waar. Toch doet onze overheid niets en de EU doet hier ook niets tegen. Dit verklaard al dat Vaccinatie een wapen van onderdrukking is dat wordt misbruikt.

 3. Het wordt tijd dat de rechters zich hierover gaan buigen, want dit is geen onschuldige leugen en zou niet zonder consequenties mogen gebeuren.

 4. Hetzelfde met Ritalin gaan we nog achter komen wat het op de langetermijn gaat doen .kinderen volproppen met Ritalin stelletje idioten

 5. Ik heb dit overal geuit.
  Ik heb mij nooit laten vaccineren en zal dat ook NOOIT gaan doen.
  Ik heb wel de neiging om dat zootje leugenaars op te ruimen.
  Zoiets crimineels moet absoluut bestraft worden
  mit minimaal tien jaar achter de deur.

 6. voor een hamburger en vakantie je vol laten douwen met rotzooi, iedereen die ze niet genomen hebben lopen allemaal nog gezond rond!!!

 7. Mensen die te lang aan de macht zijn krijgen een koker visie maar wat jammer is dat door hun de respect onder ons is weg geveegd want respect voor elkaar is een grote goed maar dat is door hun weggevaagd ….hoe erg is dat als de staat dit doet.,

 8. Ik wou me niet vaccineren, maar omdat ik naar VS moest vliegen voor mijn moeder omdat mijn moeder ziek was, moest ik me laten vaccineren en voor jullie helderheid ik ben nu 20 en heb hart problemen, maar wie gaat hier iets aan doen ? Niemand maar dan ook niemand gaat de verantwoordelijkheid op zich nemen .

 9. Waar blijven de excuses van kennissen, vrienden, familieleden en al die andere vaccinatie zeloten, die ons en anders denkende artsen en virologen, als paria's hebben behandeld en verkettert. Nee… ze zijn stil, of worden stil. Ze beginnen een beetje bang te worden…. Ze staken toen hun kop in het zand, en veel doen het nog steeds en vermijden liever dit soort onderwerpen. SLAPPE HAP !!!!! SCHAAM JULLIE !!!

 10. Het feit dat ze logen dat je anderen beschermt als "jij" gevacineerd bent is echt diep triest en zou wereldnieuws moeten zijn, maar nee . ..

 11. Dat nu nog zoveel mensen deze regering nog geloven nadat Pfizer in het Europese parlement heeft toegegeven dat het vaccin nooit getest is, geeft aan dat de media gebruikt is om de massa te indoctrineren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT