Rutte wil eigenlijk het liefst samen met Paternotte lekker discrimineren via 2G maar durft nog niet!

Steeds verder afzakken middels een glijdende schaal…. de integriteit volledig uit het oog verliezend, wordt hier toch weer openlijk gedroomd over het “legaal” discrimineren via 2G. Fouter dan fout, want winkeliers, die nu een week voor kerst wanhopig zijn gemaakt, ze mogen niet open zo lang ze 2G niet willen uitoefenen. Dus die arme mensen worden dan verantwoordelijk gemaakt voor misdaden die ze helemaal niet willen plegen, maar zouden moeten van Rutte en Paternotte.
Compleet ongeloofwaardig, geen wonder dat er nog zo weinig steun onder de bevolking is voor het gevoerde beleid. Slechts 15% gelooft er nog in.
Massaal is het vuurwerkverbod genegeerd, politie en BOA’s hebben zelfs geen zin meer om daar nog op te controleren.

Het demonstratierecht wordt met voeten getreden door op 2 januari demonstreren te verbieden. De gebruikte smoes is richting organisatie, maar in werkelijkheid gaat het uiteraard om de ME die er ook geen zin meer in heeft om wappies te meppen, nu twee agenten zelf voor de rechter moeten verschijnen wegens excessief geweld. De ME gaat zelf staken op 2 januari.

Rutte zou het eigenlijk wel willen met dat foute 2G gedoe, maar durft nog niet helemaal met Paternotte mee te gaan in dienst verderfelijke gedachtengoed.
Dat terwijl juist door de schijnveiligheid van 3G, mensen zich veilig waanden en juist de geprikte mensen, die dus niet getest zijn, makkelijk voor verspreiding kunnen zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT