Reportage vaccinatieschade: Áls er iets misgaat, dan bestaat ‘samen’ niet meer … (promo)

Bekijk de volledige reportage, met Nederlandse ondertiteling, op: https://www.blckbx.tv/corona/reportage-vaccinatieschade-als-er-iets-misgaat-dan-bestaat-samen-niet-meer

De overheid roept iedereen vanaf 12 jaar op om een ‘herhaalprik’ te nemen, terwijl er steeds meer bekend is over de risico’s. Wat als er iets misgaat? Dan sta je er helemaal alleen voor, toont deze Duitse reportage.

Wereldwijd hebben overheden miljoenen mensen emotioneel gechanteerd om toch vooral dat ‘prikje’ te laten zetten. Hoewel er geen enkel bewijs voor was, zei men dat je het deed ‘voor een ander’. En mensen die het niet deden, werden bestempeld als immorele egoïsten, want ‘alleen samen’ zouden we corona onder controle krijgen.

Het blijkt echter dat als er iets misgaat ‘samen’ niet meer bestaat. De farmaceutische industrie ontloopt iedere vorm van aansprakelijkheid, maar ook overheden laten vaccinatieslachtoffers in kou staan. Vorig jaar maakte blckbx al een reportage over de toen 28-jarige Lisette Verhoeven, die na haar AstraZeneca-prik verlamd raakte als gevolg van trombose in de hersenen. Hoewel erkend wordt dat het om vaccinatieschade gaat, wacht zij nog steeds op financiële schadeloosstelling en moet zij op eigen kosten procederen tegen de GGD en de overheid.

Duitse reportage
De Duitse publieke omroep toonde onlangs een vergelijkbaar beeld in een aangrijpende reportage over twee jonge mensen. Hun leven werd compleet verwoest, nadat zij plichtsgetrouw deden wat er van hen werd gevraagd. De 37-jarige Sebastian Schönert belandde op de intensive care met een vaatafsluiting in de hersenen. De 22-jarige Oliver Janke werd gediagnosticeerd met het syndroom van Guillain-Barré, een aandoening van het zenuwstelsel.

Hoewel de artsen het erover eens zijn dat hun gezondheidsschade een gevolg is van de vaccins, kregen zij tot hun verbijstering te horen dat het hun eigen keuze was geweest om zich te laten vaccineren – en daarmee hun eigen risico en verantwoordelijkheid. Net als Lisette Verhoeven voeren zij nu een eenzaam, maar kostbaar juridisch gevecht tegen de verantwoordelijken.

Bekijk deze tragische reportage van de Duitse publieke omroep, die blckbx heeft voorzien van Nederlandse ondertiteling.
https://www.blckbx.tv/corona/reportage-vaccinatieschade-als-er-iets-misgaat-dan-bestaat-samen-niet-meer

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews

10 thoughts on “Reportage vaccinatieschade: Áls er iets misgaat, dan bestaat ‘samen’ niet meer … (promo)

 1. Had je je maar niet moeten laten vaccineren er stond duidelijk in de brief datje mee deed aan een experimenteel expiriment van de overheid

 2. ik loop alleen nog rond met t-shirts als
  flikker op met je mondkap
  de overheid, politie, justitie volksvijand nr 1
  proud to be a WAPPIE i am awake

 3. nooit van mijn leven, ik ben echt trots om wappie te zijn en te blijven
  mijn respect of geloof of vertrouwen voor de media en de overheid en de homo handhavers van deze politiestaat is voor altijd verdwenen
  ik ben blij dat ik wel een ruggegraat en hersens heb
  en ik zo wie zo verplichtingen weiger te gehoorzamen en terecht, zeker als het door zogenaamd bekende nederlanders wordt gepromoot
  dan weet je zeker dat je juist het omgekeerde moet doen
  ik was trouwens iedere keer de enigste in de supermarkt zonder mondkap en heb echt alle schapen uitgelachen en uitgescholden

 4. Als ze de rechtzaken lang genoeg oprekken, hoeven ze niets te betalen want dan zijn de slachtoffers ondertussen overleden.

 5. Ik dacht dat de regering zo pro Europa was, ik heb net naar de Europese unie geluisterd waar toch heel duidelijk getwijfeld wordt aan de betrouwbaarheid van de vaccins, waarom gaat de Nederlandse regering dan gewoon door met het promoten van deze vaccins, is voor hen dan echt geld en macht belangrijker dan mensenlevens, zijn dit de richtlijnen van het wef, deze regering moet echt voor de rechter gedaagd worden, en dan wél onpartijdige rechters voor dat het volk voor rechter gaat spelen.

 6. Nou dat is mooi niet waar SAMEN, niemand helpt je, ga je naar de huisarts krijg je te u mag hiet niet komen eruit. En dat omdat ik kwam voor griepprik en alleen maar zei ik denk dat ik longcovid heb. Ggd was niet thuis gewoon uitzieken was het en ja maar het is al 3 maanden ja dat kan zolang duren. EN WAAR KON IK HEEN, NERGENS.

 7. Vrijwillig vaccinatie!!!!! ik hoor hugo de jonge nog zeggen tegen de ongevaccineerde, WIJ WETEN JULLIE TE VINDEN, is dat Vrijwillig, dan wordt hij nu Vrijwillig de regering uit geflikkerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT