Ralf Dekker confronteert hele kartel met RAMPENPLAN Rutte! (Debat over de kabinetscrisis)

UNIEK: op de dag van zijn beëdiging als Kamerlid houdt FVD’er Ralf Dekker zijn maidenspeech tijdens het debat over de kabinetscrisis.

Word lid: fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​

22 thoughts on “Ralf Dekker confronteert hele kartel met RAMPENPLAN Rutte! (Debat over de kabinetscrisis)

 1. Mooi gesproken en naar mijn mening is het de waarheid en in de Corona toestand was fvd een partij die tegen antwoord gaf aan het partijkartel en was fvd een wappie partij en vervolgens kwam er veel uit dat de waarheid werd en fvd heeft veel goeie mensen in hun partij zitten die het heel mooi vertellen en ook duidelijk is voor de burgers deze speech is geweldig rustig kalm duidelijke taal en beleefd zonder agressie gesproken en kan de media alleen maar voor hem buigen en kunnen ze niks raars of negatief over schrijven om hem neer te halen om hem te schaden want het NOS nieuws verteld nooit de waarheid alleen wat de burger moet horen en datgene maar blijven herhalen ik als Nederlander schaam me diep om Nederlander te zijn en zeker met dit vieze smerige wanbeleid van rutte en kaag die aangestuurd worden door die klaus swap en ik hoop dat deze regering zo snel mogelijk klapt en de heer dekker bedankt en hoop dat dit de bevolking hun ogen opent en nadenk en zegt de VVD en D’66 partijen moeten zo snel mogelijk uit de politiek

 2. Net als bij de Nederlandse bevolking is maar 'n kleine groep in de Tweede kamer alert hoe de toekomst 'r uit gaat zien als 'r niet snel wordt opgetreden tegen de aankomende dictatoriale regime dat desastreuze gevolgen zal geven aan de ware democratie van ons land en bevolking.
  Ps. Als de Pruisische heerser volledig de grip in handen krijgt, zal 'n groot deel van de personen in de Tweede kamer moeten verdwijnen.

 3. “Onbewezen, wankele, speculatieve wetenschap”. Na deze giftige woorden was ik alweer klaar met deze domme, domme man.
  Het in een kwaad daglicht plaatsen van de wetenschap (deze man heeft geen idee waar hij het over heeft) is meer en meer de favoriete bezigheid van FvD en waarom? Als je wetenschap naast je neerlegt kun je roepen wat je wil en hoef je nooit inhoudelijke verantwoording af te leggen. Perfect voor populisten: praat iedereen maar naar de mond en of het klopt wat je zegt doet er niet toe. Stelletje gevaarlijke gekken!

 4. Een 'lijdende 'rol voor Nederland ….bekakte Kaag en rotte rutte, the fucking wef verraders …het marxistisch agendaatje (you will own nothing and be happy) van hanswürst clown schwab uitvoeren. We stemt voor dit tuig.

  Gaan we vulkanen dichtmetselen !!

  The C02 in the air/athmosphere is 0.04%, 96% of which is due to the planet itself …volcanoes, oceans, plants etc.

  That brings "human C02' to 0.0016% in the air. And that is what they want to make 0%. TOTALLY NUTS

  …….
  Stikstof = een ander links excuus om ons westers economisch systeem, dat ze haten als verholen marxisten te niet te doen. Het creëeren van nog eens een crisis om onze vrije westerse maatschappij te vernietigen en om te buigen naar hun destructief ideologische shitboel. Voorts, achterwards, met marx.

  …………
  De uitverkochte pinokkio rutte = de mol/de lakei van het WEF en hanswürst clown schwab, die het world economisch forum agendaatje: you-will-own-nothing-and-you-will-be-happy aan het uitvoeren is. Rutte is een smerige, zielloze psychopaat die moet gestopt worden.

  ….
  Be aware of the traitorous young global leaders of the wef (Davos) amongst our national politicians

  Complying and bending backwards for infiltrated toxic marxists in Western national and international institutions is not a good idea.
  These filthy marxist, with their rotten anti-human ideology, have to be exposed for what they truly are psychopatic control freaks and power mongers (no matter what the human cost =100 million of deaths under various dispicable marxist regimes) trying to subdue the West and destroy our rights and freedom.
  Organising baseless crises to destroy and control Western economies.
  Sleazy, traitorously pushing the rebranded 'you-will-own-nothing-marxist-bullshit wef agenda' of hanswurst clown schwab. As to impoverish all common people.
  Standing up, calling these traitors out and intelligently exposing these evil devils is the best way to preserve our rights and freedoms and avoid a future dystopic nightmare ….where all basic rights and freedoms are non-existent.

 5. Een week later in een ander debat: Rutte heeft geen actieve herinnering van alle schade die hij dit land heeft aangericht. Het volk daarentegen…

 6. Ze lijken rampjaar 1672 overzichtzelf af te roepen. En met de power van de Europese Unie weet ik wel wie er wint. United We Stand, Divided We Fall

 7. Art 97a van het Strafrecht?

  Artikel 97a;
  Hij die met een in het buitenland gevestigd persoon of lichaam in verbinding treedt met het oogmerk om een zodanig persoon of lichaam tot het verschaffen van steun aan het voorbereiden, bevorderen of teweegbrengen van omwenteling te bewegen, om een zodanig persoon of lichaam in het daartoe opgevatte voornemen te versterken of aan een zodanig persoon of lichaam daarbij hulp toe te zeggen of te verlenen, of om omwenteling voor te bereiden, te bevorderen of teweeg te brengen, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT