"Oversterfte door vaccins, maar kabinet blijft prikken zetten?" – Dekker (FVD) in coronadebat

De schade als gevolg van het coronabeleid is ongekend. Sinds het begin van de vaccinatiecampagne is er sprake van ‘onverklaarbare’ oversterfte. Het is niet uitgesloten dat die veroorzaakt wordt door de injecties. Onderzoek wordt niet afgewacht, het kabinet prikt gewoon door.

Word lid: https://fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​

22 thoughts on “"Oversterfte door vaccins, maar kabinet blijft prikken zetten?" – Dekker (FVD) in coronadebat

 1. Wat mij opvalt in de reacties is dat er nagenoeg geen voorstanders van de prik zich hier nog in de discussie mengen. Dit was 2 jaar geleden wel anders. De discussie heeft plaatsgemaakt voor een algemene bewustwording. Heel blij mee.

 2. Dhr Dekker doet hier een beroep op het verantwoordelijkheidsgevoel en geweten van deze kneuzenkliek, maar de voorzitter (d66) is er als de kippen bij om hem de mond te snoeren.

 3. 0:30: da's helemaal niet waar wat Dekker hier zegt. Is het domheid of doelbewuste misleiding. Dat je twijfelt aan de effectiviteit van mondkapjes kan ik nog inkomen, maar roepen dat de anderhalve meter niet werkt slaat werkelijk als een tang op een varken.

 4. Grote kans dat als de getekende contracten met de fabrikanten van de "vaccins" en alle clausules daarbij volledig leesbaar openbaar worden gemaakt, dat duidelijk wordt waarom verzwegen moet worden.

 5. Leugens. Er is totaal geen bewijs dat de oversterfte door vaccins komt. Maar ja, ForumSchorum heeft het niet zo op met wetenschap en waarheid.

 6. prikjes zijn een verdienmodel zieke mensen zijn een verdienmodel aan gezonde mensen verdient men niet, waarom stopt men niet met de prikjes? omdat het een verdienmodel is

 7. Zeker weten die prik is puur vergif
  Gezonde jongeren die in ene hartfalen hebben
  Ik het ziekenhuis lagen bijna alleen maar gevaccineerde en niet wat overheid ons wijsmaakt
  Rare ziektes bij mensen
  Ik ben volgens overheid een risicogroep nou mijn immuunsysteem werkt beter dan jullie gif

 8. De wereld bevolking wordt teruggebracht naar 500 miljoen door de nog steeds heersende oude Babyloniérs en Egyptenaren!
  Het valt dan ook meteen op dat aan de bovenkant van het Georgia Guidestone bouwwerk een merkwaardige kortere boodschap gegraveerd in vier oude talen: Babylonisch, Klassiek Grieks, Sanskriet en Egyptische hiërogliefen.
  Het is belangrijk op te merken dat deze laatste vier oude talen van groot belang zijn in de leer van occulte geheime genootschappen, zoals de Vrijmetselaars en de Rozenkruisers.
  Om een bevolking van minder dan 500 miljoen te krijgen, moet de mensheid met ongeveer 94% worden teruggebracht.
  Daarom werden de Georgia Guidestones beschouwd als een concreet bewijs van het belang van de elite bij massale ontvolking.

 9. Laat ze lekker doodvallen die prikslaven

  Ze doen het toch zelf
  Ze luisteren naar de bezetter
  Ze geloven in politiek

  Dodelijke combinatie

 10. De prik is kassa.!Daar zijn miljarden mee verdiend en nog.Dan ga je toch niet kijken en zeker niet of het voor iedereen geschikt is.Dus volgens Europese richtlijnen gewoon in armen blijven prikken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT