Omtzigt pakt Kuipers aan! 'Wie is er aansprakelijk voor schade door prikken?'

14 thoughts on “Omtzigt pakt Kuipers aan! 'Wie is er aansprakelijk voor schade door prikken?'

  1. Zowel Astra Zeneca,!Janssen en Pfizer zijn vrij van claims. Dit is vooraf afgesproken met overheden. We zitten naar een toneelstuk te kijken, terwijl ik inmiddels al 12 bekenden uit kennissen, zakelijke en buren ten grave zien worden gedragen.
    Het zijn meedogenloze criminelen. $1000 dollar per seconde heeft men verdient in de hoogste omzetpiek periode. Zet dat even achter elkaar. We worden bestuurd door Blackrock en Vanguard of beter gezegd de piassen erachter..

  2. Bla bla bla. Ondertussen miljoenen mensen dood of crippled (wereldwijd). Het erge is dat het al bekend was voor de massa prik actie en dat er mee door gegaan wordt.

  3. Waarheid zegeviert altijd heer Kuipers. Wees gewoon eerlijk tegen het volk en geen landverraders of volksmoordernaar. Ik moet mijn belasting betalen en jullie draaien en liegen alsof niemand het ziet. Ik liet me niet prikken omdat ik jullie niet vertrouwde. En terecht . Nu probeer je alles onder de stoel te vegen maar waarheid zegeviert.

  4. Forum voor Democratie had ze toch niet allemaal op een rijtje ? sterker nog alles wat FvD inbracht is wel ff uitgekomen , daar kan geen antie forum omheen Omvolking …. wat is er al heel lang gaande met immigratie????Kartelkabinet,,,,, watis er al heel lang ….enz enz Zou willen dat de kiezer deze partij eens sreieus neemt , deze partij gaat voor landsbelang kan ik niet zeggen van Ja 21 en PVV

  5. Wij dienen te horen, wat ons allen aangaat. En het is de plicht van de overheid om ons hier helder over te informeren. Zaken achterhouden onder het mom van geheimhouding laat een dubbele agenda zien. Dit mogen we nooit tolereren. Dit is dictatoriaal gedrag en is in strijd met de democratie / medezeggenschap. Pieter, bedankt voor je inspanning om dit boven tafel te krijgen.

  6. De artsen zijn de uitvoerders en zijn dus in 1e instantie aansprakelijk. Zij zijn heel fout. Net als destijds in Neurenberg. Maar dan op veel grotere en ernstigere schaal. Het vertrouwen in artsen is enorm geschaad. Enorm. Onherstelbaar zelfs. Dat je voor 50 euro per persoon mensen een experimentele spuit toedient als arts … Hoe haal je het in je hoofd om kinderen hiermee te prikken … Hoe halen medici het in hun hoofd om te collaboreren met de staat door elke geprikte een nummer te geven, stiekem zonder dat de mensen het weten, die in hun digitale pas komt te staan en waar ze dus nooit meer vanaf komen Het is tot dit weekend zo geweest dat Europeanen zich moesten updaten om de US binnen te komen voor hun werk. (Nu is het sinds dit weekend voor even afgeschaft door de staat maar dat invoeren en afschaffen is willekeurig, want het heeft niks te maken met een virus. Het heeft te maken met politiek. Alleen wij met een Europees paspoort worden verplicht tot updaten. De mensen met een Amerikaans paspoort kunnen vrij naar Europa reizen en terug. Dat heeft niks met de US te maken overigens, maar met de EU. Die beschermt haar eigen burgers niet. Het is een oorlog van de staat tegen haar eigen volk in Europa.) Mensen hebben hun lijf gegeven aan de farma, de industrie, en zijn dus vogelvrij als de WHO aan de macht komt. En die komt aan de macht. Want NL werkt samen met de WEF en de WHO. De WHO is van de VN en grootaandeelhouder is Gates. Die heeft nu al aangekondigd dat er een 2e virus komt. Gates wil de wereldbevolking uitdunnen met 1/3. Nu dat gaat wel lukken. Het heeft nooit iets te maken gehad met gezondheid, maar alles met bevolkingsvermindering. Nederland is het meest overbevolkte land van de EU. En het meest brave volk van Europa. Dus die zijn als eerste aan de beurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT