"Nederland wordt verkocht aan het World Economic Forum" – Van Meijeren (FVD) bij Café Weltschmerz

De regering onderhoudt innige banden met het World Economic Forum. Rutte, Kaag en Hoekstra krijgen zelfs persoonlijke complimenten van voorman Klaus Schwab. Hoe verhoudt dat zich tot hun plichten aan Nederland? Gideon van Meijeren licht de juridische kant toe van dit vraagstuk.

Word lid: fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​

13 thoughts on “"Nederland wordt verkocht aan het World Economic Forum" – Van Meijeren (FVD) bij Café Weltschmerz

  1. Dan ook meteen beginnen met het vervolgen van de totaal corrupte main stream media in Nederland. Politiek en media gaan hand in hand in het organiseren van deze coup!

  2. Walgelijke, fantasieloze, machtsbeluste, onderdanige kabinetsleden, ik ga NIET doen wat u is opgedragen mij te laten doen…
    Door n buitenlandse badmeester die daar uiteindelijk alleen zelf beter van wordt.
    SODEMIETER OP !!!!!!!

  3. Mooi waterdicht systeem. De mensen die straf op kunnen leggen horen bij bij de club dus een vrijbrief om je gang te gaan ongestraft en bijna zonder weerstand

  4. Gideonneke doet het voorkomen alsof hij niet snapt dat als je agressie toestaat, hoe begrijpelijk die emotie soms is in onze ingewikkelde maatschappij, het hek van de dam is. Maar stiekem weet hij wel beter. De onzin die hij verkoopt dient een hoger doel. Het idolate plebs dat achter de Bidet en Gideonneke aanloopt is alles behalve kritisch. Dus wat maakt het uit, je kunt alleen maar winnen!

    Als een boer vrijuit agressief mag zijn, want dat moet kunnen volgens Gideonneke, dan mag een lopende band werker dat ook natuurlijk, evenals een werkeloze of een taxichauffeur. Iedereen mag dat. Zo was het in de tijd van de Batavieren. Maar op een gegeven moment stonden er intelligente mensen op. Die zeiden: zo kan het niet verder. We moeten de agressie beteugelen want die agressie werkt uiteindelijk tegen ons. Dat noemen we beschaving. En zo kwamen er wetten die de meningsverschillen in goede banen moesten leiden. Handhaaf je die wetten niet dan geldt het recht van de sterkste, exclusief voor dommekrachten en agressievelingen. Dat vergeten mensen die om revolutie roepen gemakshalve. De macht komt in handen van de mensen die bruine stront in hun bovenkamer hebben en daar trots op zijn. Nu weet Gideonneke dat ook wel. Er moet dus een andere reden zijn dat hij zich zo soepel opstelt wat betreft wetteloze agressie. Kijkt hij net als zijn baas Sherry Bidet op naar de 'geniale' Poo-tin die zo slim 'milde' oorlogen weet te voeren en die agressie als levensdoel heeft? Is dat zijn grote voorbeeld? Of is hem er alles aan gelegen de grote groep ontevredenen in Nederland aan te spreken, want stemvee heb je nodig? Voorziet hij meer stemmen voor zijn ranzige partij door zijn leugens? Zodat zijn salaris verzekerd blijft? Want ambtenaartje Gideon, het nadeel van het uiten van onzin en plein publique is dat het een stuk moeilijker wordt om na de val van je bruine partij nog een redelijk baantje te vinden. Terugkeer naar je rustige ambtenarenbestaan in Den Haag zit er niet meer in. Dus je bent nu helemaal afhankelijk van de PvD. En daar gaat het niet goed mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT