Mark Rutte ‘Vaccin mogelijk dodelijker dan virus onder 60’ (AZ) – Persconferentie Corona maatregelen

Bedankt voor het kijken & vergeet niet te abonneren
Fragment uit: Persconferentie 13-4-2021
Abonneren op Arnews▶ https://bit.ly/2V7xP3O

Luistert u wel naar de goede experts?
Astra Zeneca Vaccin mogelijk dodelijker dan virus onder 60 jaar

Na verwerking verschijnen alle livestreams in een afspeellijst;

————————————
Disclaimer
Iedereen is hier vrij om zijn mening te uiten, zonder een ander daar persoonlijk mee lastig te vallen. Zelfpromotie & dreigementen zijn niet toegestaan!
Ik wil iedereen de mogelijkheid geven zich te uiten maar hou het leuk.

In verband met ieders eigen veiligheid en mijn verantwoordelijkheid kan ik geen links toestaan in de chat.

NL
De vrijheid van meningsuiting is in Nederland beschermd in artikel 7 van de Grondwet. Dit grondwetsartikel regelt in de eerste plaats dat niemand vooraf toestemming van de overheid nodig heeft om iets te schrijven of te zeggen. Dat noemen we het verbod van censuur.
Vrijheid van informatie (of informatievrijheid) verwijst naar de bescherming van het recht op vrijheid van meningsuiting met betrekking tot de internet- en informatietechnologie (zie ook digitale rechten).
Als je het niet eens bent met elkaar, blokkeren kan via de puntjes naast iemands bericht.

EU
Artikel 11 – De vrijheid van meningsuiting en van informatie
1. Eenieder heeft recht op vrijheid van meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid een mening te hebben en de vrijheid kennis te nemen en te geven van informatie of ideeën, zonder inmenging van enig openbaar gezag en ongeacht grenzen.
2. De vrijheid en de pluriformiteit van de media worden geëerbiedigd.

————————————

Live opgenomen beelden uit de Tweede Kamer.

U bent vrij om deze te delen.

Bedankt voor het kijken.

————————————
BRON: Rijksoverheid

Arnews livestreams ▶ https://bit.ly/2V7xP3O

27 thoughts on “Mark Rutte ‘Vaccin mogelijk dodelijker dan virus onder 60’ (AZ) – Persconferentie Corona maatregelen

 1. 3.20 Rutte "Als we het niet vertrouwen, moeten we even pauzeren."
  Wat concludeer ik uit bovenstaande:
  – Dat het hele veilige en goed geteste vaccin, helemaal niet zo veilig en goed getest is.
  – Dat de mensen die het nemen, "de testgroep zijn".
  – Dat uit die testgroep zaken naar voren komen die ze niet verwacht hadden.

  Ik heb nooit begrepen dat ook maar iemand die gezond is, ooit een spuit in zijn pootje heeft laten zetten. Ik heb het nooit begrepen.
  Corona zo erg, je doet het voor een ander. Je speelt met je gezondheid als je het niet doet, je houdt bedden bezet. Het is volkomen waanzinnig.
  En die twee pipo's hier promoten dat ook nog, leggen "dwang" maatregelen op, beperken je in je vrijheid, als je je als mens een andere keuze maakt.
  En het allerergste aan dit alles….. mensen willen dit zo snel mogelijk vergeten. Straks gaan ze stemmen, en ze keizen deze twee pipo's weer. Het is werkelijk ongelofelijk.
  Corona, heeft me heel veel geleerd over het "mens zijn", en het kudde gedrag van een bevolking. het bang maken, en wat dat met mensen doet.
  Het gedrag van de Duitsers/Nazis (in de 2WO), is voor mij nu volkomen begrijpelijk geworden. Ik doel op de "Entlösung".

 2. Wanneer medische experts commercieel belang hebben liggen bij farmaceutische lobbies hoef je geen expert te zijn om te weten waar het werkelijke gevaar ligt. Hypocrisie ten top, die angstzaaierij van de overheid wordt ook niet gerectificeerd en erkend wanneer het foutief blijkt. Wat een vieze woordspelletjes

 3. OH OH, EN WAAR STAAN WE NU IN 10-02-2022? MEER EN MEER ONZIN BERICHTEN. NIKS EN NIKS IS UITGEKOMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Totalitaire dus als een dictatuur oefent een grote controle uit op haar onderdanen, maar is niet in staat om een totale controle uit te oefenen. Een totalitaire staat oefent, het woord zegt het al, wel een totale controle uit op de onderdanen die zich binnen de staat (en soms ook daarbuiten) bevinden. Ga je niet mee val je buiten de boot of tel je niet meer mee of ben je een gevaar … noem het maar op als je bent gevaccineerd en je kunt met een QR-code overal binnen, maar in feiten verspreid je het Virus want die mutant valt buiten het vaccine of is het doel hier schijnveiligheid? Zoals Hugo op een video aangaf mondkapjes dragen niet bij het is schijnveiligheid. En het gaat verder dan, als we niet roepen stop!

 5. Onder de 60 is de kans om op IC te belanden kleiner. Omdat men meestal jonger en fitter is. Met of zonder vaccineren.

 6. Oke. Dus alles en iedereen onder de 60 jaar, is een prikje net zo gevaarlijk als het krijgen van cojona? En daar bij komt, waarom moeten wij vertrouwen hebben in big pharma? Zij zien liever geld dan gezond mensen.

 7. Kunnen die twee oplichters geen leugendetector om tijdens de persconferentie, ik heb namelijk totaal geen vertrouwen in die twee boeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT