Kaag, Hoekstra, Rutte en Schouten aan het werk voor het WEF. Built Back Better

Op verzoek van enkele trouwe bezoekers van dit kanaal: een compilatie van activiteiten uitevoerd voor het WEF, door Nederlandse prominente politici. “Toevallig” zijn alle 4 de coalitiepartijen betrokken.
Opmerkelijk is dat Gert-Jan Segers 3 dagen geleden op Twitter nog durfde te beweren dat van zijn partij niemand betrokken was bij het WEF. Wat doet Carola Schouten er dan???

Breek eerst de hele boel af en bouw het dan van de bodem weer op. BBB, oftewel Built Back Better?
Dat lijkt het plan wat over de bevolking wordt uitgerold?

Rutte laat een cartoon zien met welke rampen de komende jaren over de bevolking worden uitgerold. Bereid je alvast maar voor?

Schouten verteld over mega-food hubs.
Rutte praat over dreigende voedseltekorten……

– moeten daarom onze boeren weggepest worden? Waar is de logica?
als je voedseltekort verwacht, versterk je toch juist de producenten van voedsel?

Kaag geeft tijdens een zoom-meeting aan in een denktank voor het WEF te zitten.
Onlangs stevig gefaald als minister van BUZA in de kwestie Afghanistan… moet ze nu FinanciĆ«n gaan beheren…..? Goed idee?

Wopke Hoekstra verteld tijdens een radio-interview over zijn activiteiten bij het WEF.
Dit interview is wat ouder, begin 2020 net op het moment dat de C-ziekte in Wuhan al was uitgebroken maar in Nederland nog niet. Hij had toen een meeting met een hoge dame van het IMF, vandaar dat Nederland ineens plotseling diepe zakken had???

Verder blijkt nog uit de papieren van de Tweede Kamer dat ook Jesse Klaver, Ploumen en Mabel van Oranje zaken voor het WEF doen. Dan weet de bevolking van NL tenminste wat er aan de hand is.

Gaan deze zaken werkelijk over de belangen van Nederlandse burger? Of worden die tussen de wielen van de bus (zie toeslagenschandaal en aardbevingsdossier Oost-Groningen) geworpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT