Duizenden vluchten geannuleerd omdat gevaccineerde piloten ziek worden of sterven

Duizenden vluchten geannuleerd, omdat gevaccineerde piloten ziek worden of sterven

Volgens een studie uit 2014 gepubliceerd in het Journal of Thrombosis and Haemostasis, lopen piloten een verhoogd risico op stollingsproblemen als gevolg van frequente en langdurige vliegreizen. Piloten worden aangemoedigd om zich bewust te zijn van de tekenen van diepe veneuze trombose en stollingsproblemen en preventieve maatregelen te nemen, zoals compressiekousen en het strekken van hun benen tijdens lange vluchten.

Medical News Today publiceerde op 15 juni 2021 een studie die een verhoogd risico op bloedstolling en lage bloedplaatjes toonde bij ontvangers van AstraZeneca COVID-19-vaccins. Sommige wetenschappers veronderstellen dat aangezien het ethyleendiaminetetraazijnzuur (EDTA) in het schot een volledige lichaamsreactie veroorzaakt, zodra het vaccin in contact komt met bloedplaatjes in het menselijk lichaam, het vaccin die bloedplaatjes activeert, waardoor ze van vorm veranderen en chemische signalen naar het immuunsysteem overbrengen. Die bloedplaatjes sturen bloedplaatjesfactor 4 (PF4), die de bloedstolling reguleert.

Bij sommige mensen, na enige onbepaalde tijd, sluit PF4 zich echter willekeurig aan het vaccin en vormt zich grote “complexen”. Aangezien die complexen “onbekend” zijn, interpreteert het menselijk lichaam die clusters als bedreigingen. Zo vallen immuuncellen in het lichaam ten onrechte PF4’s aan, waardoor ze de problematische stolsels die bij sommige COVID-19-vaccinontvangers worden gezien, niet kunnen voorkomen.

Piloten hebben een verhoogd risico op bloedstolsels. Covid-19-vaccinontvangers hebben een verhoogd risico op bloedstolsels. Reuter’s en Fact Checkers kunnen niet verbergen dat een verhoogd risico bovenop een verhoogd risico potentieel een ramp is, maar geen van beide heeft enig respect voor het menselijk leven of de waarheid, zoals blijkt uit de propaganda die ze momenteel met de minuut creĆ«ren.

Delta Airlines heeft nu het COVID-19-vaccin nodig voor alle nieuwe werknemers, waardoor Delta-werknemers mogelijk het risico lopen op bloedstolsels en de dood. American Airlines heeft het vaccin niet nodig, maar geeft zijn werknemers een dag vrij van het werk en $ 50 voor het krijgen van het vaccin. Delta of American hebben het nooit over het inherente risico voor niet-luchtmedewerkers, laat staan voor degenen die voldoende tijd in de wolken doorbrengen.

Bij British Airways zijn deze week ten minste vier piloten omgekomen, maar de luchtvaartmaatschappij wil dat u weet dat hun dood totaal niets met elkaar te maken heeft; Reuter’s en Fact Checkers werken hard om alle geruchten te verdrijven dat de piloten zouden kunnen zijn gestorven aan het COVID-19-vaccin. British Airways schept op dat 85% van haar werknemers zijn gevaccineerd. Luchtvaartmaatschappijen volgen zo snel het COVID-19-vaccinverhaal dat ze vergeten dat het welzijn van hun eigen werknemers op het spel staat.

Volgens flightaware.comis 120.000 annuleringen per jaar het gemiddelde voor wereldwijde vluchten. Een gemiddelde dag zou 329 annuleringen zien. Een 2-daags gemiddelde zou 658 annuleringen zien. Maar tussen vrijdag en zaterdag vonden er 3.533 annuleringen plaats. Dat is een toename van 580% van annuleringen wereldwijd in de afgelopen 2 dagen.

Southwest vertraagde of annuleerde vorige week honderden vluchten en gaf een groot aantal problemen zoals technische problemen en het weer de schuld van de annuleringen en vertragingen. American Airlines kondigde zondag aan dat het honderden vluchten tot half juli zou annuleren. American wijt weers- en arbeidstekorten aan zijn preventief geannuleerde vluchten. British Airways, dat onlangs ten minste vier piloten heeft zien sterven, annuleerde honderden vluchten, maar heeft deze week duizenden van haar werknemers met 85% loon ontslagen.

Maak je geen zorgen; dezelfde agentschappen (mainstream media, Reuters en Fact Checkers) die belast waren met het onderzoeken van de veiligheid en werkzaamheid van een vaccin voor het grote publiek en voor piloten die 6 miljoen mensen per dag vervoeren, sloten ook een Wuhan-lablek en mogelijke kiezersfraude bij de verkiezingen van 2020 uit. Die agentschappen hebben hun standpunt over een van die kwesties, het Wuhan-lablek, pas teruggedraaid nadat het onmogelijk werd om dit niet te doen. Op een dag is het denkbaar dat de media hun standpunt over het COVID-19-vaccin kunnen omkeren… wanneer het onmogelijk wordt om dit niet te doen…

Piloten hebben al een verhoogd risico op bloedstolsels; ze vallen in de categorie hoog risico zeker met een vaccin, waarvan de bijwerking van bloedstolsels bekend is als feit.
Dat is geen ‘fact checking foutieve info’, maar wetenschap.

Voorlopig moeten piloten hun recht op medische vrijheid uitoefenen en weigeren zich te laten vaccineren. Het is duidelijk dat de waarheid niet snel genoeg boven tafel kan komen.

BRON ~Darcy Schoening

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT