DOOR VERPLICHTE VACCINATIE ALEXANDER OPGENOMEN IN HET ZIEKENHUIS…|14 Tamara’s Tabloid

Mijn pasgeboren zoontje kreeg twee weken geleden zijn eerste vaccinatie. Het betrof hier een polio vaccinatie, welke verplicht is in België. Op voorhand had ik wat research gedaan, en ik was heel veel berichten tegen gekomen over kleine kindjes die vaccinatieschade op hadden gelopen in de vorm van stuipen, epilepsie en zelfs overlijden. Ik had er dus al een slecht en angstig gevoel bij, maar door het weigeren van de verplichte vaccinaties kan je in België zelfs in de gevangenis terecht komen, en dat leek me niet echt wat voor mij 🤣. En het leek me ook wel eens goed om een keer de vrede te bewaren.

Echter kwam mijn grootste nachtmerrie uit. Na de vaccinatie lag Alexander in een stuip op tafel, en is hij afgelopen week 24 uur ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.

12 thoughts on “DOOR VERPLICHTE VACCINATIE ALEXANDER OPGENOMEN IN HET ZIEKENHUIS…|14 Tamara’s Tabloid

  1. Ik begrijp niet waarom vrouwen zich tegenwoordig volspuiten met fillers. Wie heeft hun wijsgemaakt dat mannen dit mooi vinden?

  2. Sinds 1970 zijn er geen polio gevallen meer geweest in België. Weet je hoe dat komt? Omdat men in 67 verplicht is daar te vaccineren.

    Er zijn meer kinderen overleden aan Polio dan aan vaccineren.

    En maak je niet zo druk om de kamer van een ziekenhuis. Je kind heeft recht op goede gezondheidszorg en niet op een luxueuze kamer. Waar men zicht tegenwoordig druk om maakt zeg.

  3. Wat kraak jij de ziekenhuis kamers af joh. Bij je bevallingsvlog ookal zo. Je hebt een solo kamer, waardeer dat gewoon gigantisch. Dat is idd al “de luxe”. Soms vind ik je echt veeleisend en verwend qua ziekenhuis kamer en bedje uitspraken. Desalniettemin sterkte natuurlijk

  4. Ik zou heel graag het pakket winnen omdat ik en me partner al een hele tijd bezig zijn met proberen om zwanger te raken, dat wilt niet lukken en daarom zijn we begonnen aan het icsi traject en zit ik tot aan me oren vol met hormonen dus kan wel een steuntje gebruiken zodat ik niet alsmaar blijf snaaien.

  5. Hey wat leuk tamara een zoon super leuk en wat een succes heb je bereikt ….dat je zaak mag groeien tot nog grotere hoogte….namaste

  6. Weer met veel plezier je vlog bekeken. En fijn ontspan momentje na een dag werken. Wat leuk dat je ons meeneemt in jullie leven. Graag zou ik het pakket willen winnen om met behulp van je productlijn de beste versie van mezelf te worden en als ondersteuning om 30 kilo af te vallen( traag werkende schildklier hebben we ontdekt) Zodat ik weer mijn mooie kleding aan kan en me weer lekker voel in m’n lijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT