DELEN MET SLAPENDE SCHAPEN….

Het internationaal onder veel christenen bekende TV netwerk wat uitzend vanuit Dallas Texas maakte een serie programma’s, waarin zij de verschillende covid ‘vaccin’ onder de loep namen. De uitkomsten waren op z’n zachtst gezegd uiterst verontrustend.
Het bijzondere hieraan is dat DayStar.com veelal toch als behoudend of zelfs richting ‘mainstream’ gezien wordt en nu dus op zeer grote schaal via kabel, internet en satelliet
de waarheid omtrent de vaccins op van hun bekende wijze genuanceerd, maar daarom niet minder alarmerend
naar buiten brengt. Misschien juist wel extra waarschuwend en bruikbaar voor degenen die tot nog toe al hun vertrouwen in overheden en medici hadden gesteld alsnog in te laten zien dat we te maken hebben met een wereldwijde genocide. Niets minder.

Nu is dat laatste in dit verband de conclusie van vele anderen waaronder wdw, maar niet per se die van daystar. Daar houd men het voornamelijk bij een levens gevaarlijk ‘experiment’. Ondanks dat dit de waarheid tekort doet, is de serie video’s toch uitermate geschikt m te delen met familie, vrienden en bekenden die tot dusver hardnekkig het ‘vaccin’ als grote redder zien. Ook geven de video’s vanuit zeer betrouwbare bronnen, waaronder dr Sherri Tenpenny, een arts in de VS met ruim 30 jaar praktijk ervaring en de ons welbekende Rachid Butar beiden te gast in de studio voor hun talkshow met Joni Lamb, een helder beeld omtrent het gevaar van deze injecties die feitelijk geen vaccin zijn.

We zetten alles in het werk de belangrijkste gedeeltes in het Nederlands voor u te ondertitelen. Vandaag het eerste deel dus met Nederlandse ondertiteling.
Deel deze video met iedereen die je kent!

Daystar Television Network is een bekroond, op geloof gebaseerd netwerk dat zich toelegt op de verspreiding van het evangelie 24 uur per dag, zeven dagen per week – over de hele wereld, via alle mogelijke mediaformaten. Marcus en Joni Lamb zijn hier als echtpaar de grondleggers van en runnen de uitzendingen al decennia lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT