De grote schakel tussen Nederland en China – Lawrence Sellin

De macht van de Chinese overheid reikt steeds verder. Ook in Nederland weet de CCP invloed uit te oefenen via haar sterk onderhouden netwerken. Oud-kolonel Lawrence Sellin analyseerde de invloed van China tijdens ons symposium.

Word lid: fvd.nl/wordlid

► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu
► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocratie/
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl
► GAB: https://gab.com/fvdnl
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​

25 thoughts on “De grote schakel tussen Nederland en China – Lawrence Sellin

 1. SVP veel delen. De waarheid moet meer bekend worden, ook dat de Erasmus-universiteit en met name Marion Koopmans hierbij betrokken is.

 2. Covid 19 is een andere mutatie van influenza, niets meer niets minder.
  Alle dictatoriale regimes hebben hier gebruik van gemaakt om de bevolking nog meer te controleren.

 3. Als je er op let dan zie je dat de corporate media in sommige gevallen heel snel is met het spinnen van het narratief. In het geval van covid waren ze er heel snel bij om ons er van te verzekeren dat het virus van een markt kwam. Dat is slechts een van de vele vormen van mind-control die ze toepassen.
  Nederland is onder het partijkartel al een communistisch land geworden. Volgens mij is het een kwestie van tijd voordat Nederland een provincie van China wordt.

 4. Do you really think DARPA said we don't want this research because it's too dangerous. Or because they didn't wanted to be associated directly with this dangerous research. So they outsourced it to some secondworld country. And still wanted the manmade virus for political reasons?
  Jew-S-A shouldn't scapegoat china. They both should fall

 5. Deze Lawrence wordt gewoon direct door de US betaald om China zo zwart te maken als hij maar kan. Hij ontvangt een pensioen vanuit de U.S. Army, en zal vast voor deze praatjes een riante bonus ontvangen. Wil hem niet zwartmaken ofzo hoor, maar toch. Ik vertrouw deze gast voor geen meter. Ben benieuwd of zijn claims hard te maken zijn.
  Edit: Ik heb nu alles gezien, maar ik weet het niet, het lijkt toch wel echt te kloppen wat hij zegt. Want dat ons westen ernstig verzwakt, dat moge duidelijk zijn. Maar spelen de WEF en China dan hier onder hetzelfde controle hoedje? Val onze mensen maar aan dan kun je ze daarna hups in hetzelfde pakket stoppen als bij jullie.

 6. Achter China zitten Globalisten in eerste instantie. China's regeringen volgen alle instrukties van Globalusten. Ze zijn verraders van eigen volk.

 7. Los van het feit dat dit een gefabriceerd Virus was, is de mortaliteit nauwelijks hoger gebleken dan Influenza en is er vooral met de perceptie van mensen gemanipuleerd.
  De medische / maatschappelijke gevolgen en de reactie op dit virus zijn veel gevaarlijker gebleken dan het virus zelf.
  Natuurlijk is dit een presentatie vanuit een bepaalde invalshoek, maar ik mis totaal de relativering van het gevaar van deze 'pandemie'

 8. Deze complotclown Lawrence Sellin geeft een aardig showtje weg. Op Twitter is de beste man al geblokkeerd vanwege zijn ongefundeerde en onzinnige uitspraken. Net als baby Trump.

 9. verhelderend, gek dat we dat allemaal wel dachten maar dat we nota bene de kennis zelf gefinancierd hebben is te wijten aan achterlijk links beleid.

 10. We were told the cold war ended, but it seems to me that presently, internationalism and neo-marxism are systematically dismantling free market capitalism and western democracy. Did the globalists sell out the west?

 11. Alternatieve feiten geven je een "plausibele ontkenning" door de realiteit te verdoezelen terwijl je een selectieve waarheid vertelt. Dat verwijt maakt FVD de Chinezen? Heb je wel lef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT