“5G voor Crowd Control en niet voor de leuk”, zegt EZK staatssecretaris Mona Keizer in de kamer…

“5G voor Crowd Control en niet voor de leuk”, zegt EZK staatssecretaris Mona Keizer in de kamer…

Bekijk de hele uitzending via deze link van onze site: https://www.blckbx.tv/videos/5g.

Terwijl in het afgelopen jaar alle aandacht op corona en de nevenschade daarvan was gericht, is één onderwerp zo goed als buiten het gezichtsveld gevallen: de uitrol van 5G. Elze van Hamelen is onderzoeksjournalist en dook twee jaar geleden in het dossier en is inmiddels een kennispartij op het gebied van 5G. Programmamaker Flavio Pasquino voelt haar aan de tand over het volledige spectrum aan waar 5G aan raakt, van gezondheid tot militaire toepassingen. Van Hamelen; “Het is niet terecht dat 5G zo weinig aandacht krijgt want het staat niet vast dat het nieuwe telecomnetwerk géén schade zal toebrengen aan onze gezondheid. Omdat er een dekking van 98% zal zijn, kan geen enkele burger aan de gevolgen van het netwerk ontkomen.

Een machtig wapen in handen van een overheid

Verder heeft de uitrol van 5G enorme implicaties voor surveillance en privacy, het is een machtig wapen in handen van een overheid die steeds meer totalitaire trekken vertoont, en uiteindelijk is het technologische infrastructuur die een politiestaat bestendigt.

Risico’s voor gezondheid

5G Appeal  http://www.5gappeal.eu/ As of January 24, 2020, 414 scientists and medical doctors have signed the appeal. The 5G Appeal is still open for endorsement for scientists (PhD, professor).

The Lancet: Planetary electromagnetic pollution: it is time to assess its impact.

https://www.thelancet.com/journals/lanplh/article/PIIS2542-5196(18)30221-3

5G RISK The Scientific Perspective.  Martin Pall (2019)

https://5gisnietoke.nl/bronnen/pdf/Pall_5G_Risk_The_Scientific_Perspective.pdf

Business case?

De veiling heeft voor de Staat in totaal € 1.231.717.947 opgebracht.

https://www.agentschaptelecom.nl/onderwerpen/multibandveiling/nieuws/2020/07/21/kpn-t-mobile-en-vodafoneziggo-verwerven-frequenties-via-multibandveiling

Militaire toepassing?

In de uitzending zit een fragment van Ank Beijleveld (minister van Defensie) die bevraagd wordt door Maria van Boekelen van 5GNee.NL en WeAreChange.NL over de Active Denial System toepassing die de 5G technologie ook kan aanwenden bij militaire doeleinden. Van Boekelen vraagt Beijleveld hiernaar maar krijgt geen echt antwoord. Dit is het originele fragment https://youtu.be/NH9pv9Cs0go

Journalist Manlio Dinucci waarschuwt voor verder militair gebruik, of ‘dual use’ van het 5G netwerk – het gecombineerde gebruik voor civiele en militaire toepassingen )GR)

The Hidden Military Use of 5G Technology

The Hidden Military Use of 5G Technology

https://military.wikia.org/wiki/Dual-use_technology

Jens Stoltenberg

Op een NATO-top in 2019 benadrukken 29 lidstaten het belang van het 5G netwerk. NATO Secretary General Jens Stoltenberg: ‘de volgende generatie telecommunicatie heeft impact op alle facetten van de samenleving, van transport tot zorg, en ook voor militaire operaties’.

https://www.nato.int/docu/review/articles/2020/09/30/nato-and-the-5g-challenge/index.html

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT