13 van de 14 mensen moeten dood

Wilt u dit a.u.b. kopiëren en op meerdere pagina`s plaatsen?
Belangrijk voor alle mensen ……
Gekopieerd van Paul Veenstra die al ruim vijf jaar onderzoek doet naar virussen: (kopiëren en plakken mag met bronvermelding!).

Mijn visie na 5 jaar intensieve studie in infecties en nu een jaar in corona. Corona was een griep maar is niet meer aanwezig. In dezelfde tijd van het coronavirus is een SARS(2)-COVID-19 OPZETTELIJK OP DE MENSHEID LOSGELATEN. Het SARS-2 is geen virus meer maar een “DRAGER” die de functie heeft om schadelijk bestanddelen die in de SARS-2 zitten ook in de vaccins op te nemen. Die bestanddelen bestaan uit mRNA delen, Nano-deeltjes, gentherapie en spikes met de bedoeling mensen onder 5G controle te brengen en ze digitaal uitleesbaar en dirigeerbaar te maken.

Zij zullen niets meer bezitten en “gelukkig” zijn en zonder zorgen!.(?). Zowel het SARS-2 alsmede de gevaccineerden dragen de besmettelijke delen over aan NIET gevaccineerden! Het ergste (?) is dat de wereldbevolking voor het overgrote merendeel uitgemoord MOET worden.
Van het SARS-2 virus ontving ik via de “feiten checkers van de CDC het bericht dat….. HET VIRUS VAN ZIJN BUITENSTE EIWITTEN ONTDAAN IS, ZODAT HET NIET TE GENEZEN IS ” en de OSP`s (buitenste eiwitten van een virus) zijn vervangen door SPIKE-EIWITTEN !”
STEL u wordt besmet of gevaccineerd en zie wat er gebeurd…. DE SPIKE-EIWITTEN NEMEN BEZIT VAN UW IMMUUNSYSTEEM (onomkeerbaar) is daarmee verwoest en kan nooit meer iets voor u betekenen. De SPIKES hebben nu de macht en gaan werkelijk alle weke delen van het lichaam aantasten o.a het hart, de longen, de nieren, de milt en in alle aderen vormen zich bloedstolsels (trombose) waaraan een aantal patiënten overlijden doordat de zuurstoftoevoer is afgesneden!
Vernielen een aantal lichaamsfuncties waaronder de voortplanting bij man en vrouw!
Alsof het nog niet erg genoeg is dringen de spikes door de hersen-bloed-barrière en komen daarmee in het functioneren van vele functies die worden aangetast, zoals de motoriek (het lopen en bewegen), zien (blind), gehoor (doof), geheugen en concentratie, evenwicht, smaak, reuk.
Om de ramp nog completer te maken trakteert het vaccin je ook nog eens op GRAFEENOXIIDE in hoog percentage en sturen aan op je GRAF !
HET LICHAAM WORDT DUSDANIG AANGETAST DAT HET DE STRIJD MOET OPGEVEN EN DE MENS STERFT.
Dit alles is met vooropgezet plan en doel in het leven geroepen door de hele grote industrieën, grootkapitaal zoals Rothschild, Rockerfellers, Bilderberg Groep, het Wereld Economic Forum (WEF) Bill Gates, Verenigde Naties, Wereld Gezondheids Organisatie, enz.
HET WAAROM?
Zij vinden de bejaarden oneconomisch en onbruikbaar evenals de zieken, werklozen, criminelen, en het grote domme volk waar zij ook niks aan hebben en moeten dus opgeruimd worden.
VAN ELKE 14 MENSEN MOETEN ER 13 STERVEN.
Van 7,5 miljard naar 0,5 miljard om een wereld te vormen zonder landen en grenzen, zonder rassen en één geloof. (Dat zal de Islam dan wel worden). Voordeel is ook nog eens dat al hun vermogen geld, land, huizen, goud en diamanten ook aan de ‘ELITE” komt te vervallen want er zijn geen erfgenamen meer.
WE staan met zijn allen voor de keus….: het is zij of wij.
Wij betekent dat niemand meer gevaccineerd moet worden. De mensen IVERMECTINE moeten gebruiken en daarmee besmetting voorkomen. Hiervoor zal de overheid, het RIVM en de WHO tot staan moeten worden gebracht en dat is uw keus hoe dat in zijn werk zal gaan.
Lees dit aub, Paul Veenstra is een expert op het gebied van virussen, en waarschuwt iedereen om er goed over na te denken, of u de gevaarlijke corona virus prikken zult nemen of niet!!
Bezint eer u begint, aan deze gevaarlijke ongeteste corona virus prikken!!! Als u ze eenmaal hebt genomen, is er geen weg meer terug, want dan zal uw immuumsysteem op hol slaan en grote hoeveelheden spike-eiwitten gaan produceren, die zich door uw hele lichaam gaan verspreiden, en in al uw organen gaan zitten, waardoor uw immuumsysteem verwoest wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VACCINATIE MELDPUNT